Włodi Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Nie wiem czy ktoś z was ma taki zaciach :evil: ale jak otwieram jakąś stronkę zapisaną na dysku dwa razy pod rząd (niekoniecznie tę samą) to pierwszy raz otwiera się normalnie, ale za drugim już sięcoś dzieje bo się zwiesza na jakieś 30 sekund, poczym odwiesza i tak co jakiś czas gdy otwieram kolejne stronki. Co to może być? Po formacie to samo. Tak samo miałem na moim starym kompie na którym miałem milleniuma. P.S. Z serwis pakiem to samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 zebys w morde nie mial tego co ja :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47817 mam podobny klopot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a mowili "uzywaj Opery" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ... Po formacie to samo. ...:fajnie że robiłeś format z tego powodu.....oooostroo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ... Po formacie to samo. ...:fajnie że robiłeś format z tego powodu.....oooostroo :)no wiesz on skorzytal z rad starych IEwyjadaczy ktorych recepta na bledy jest "format, format, format" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...