turkuć Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Doklanie Philips 170B4bs wreszcie zakupilem i podlaczylem swoj upragniony lcd po standardowych testach wrzucilem instalke gry i wyszedlem na herbatke, wracam monitor wylaczony a komputer dziala pomyslalem ktos mi zrobil psikusa i wylaczyl monitor wlanczam go i nic zero reakcji, nic nie swieci anie nie miga po kilku nieudanych probach sprawdzilem cale okablowanie i bez rezultatu probowalem takze roznych kabli - vga, dvi i wielu do zasilania monitora, bez rezultatu czy to mozliwe ze monitoroowi sia umarlo po niecalym dniu uzytkowania, a dokladnie godzinie moze ja cos zle podlaczylem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Blagam o pomoc ilu z was roskraczyl sie LCD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Moj od 2 miesiecy chodzi praktycznie non-stop :twisted: Prawnie w ogole kompa nie wylaczam a monitorka tez mi sie nie chce. Wprawdzie juz sie zagrzal troszke i zastanawiam sie czy nie powinienem dac mu z 2 dni urlopu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 to gratuluje dobrego sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Moja rada (nie wiem czy to pomoże) :arrow: sprawdź ten monitor na innym kompie (jeżeli masz teraz - godz 0:16 :twisted: możliwość). Jeżeli będzie to samo, to niestety ale twój LCD kopnął w kalendarz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...