k_luke Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Potrzebuję jakiś informacji o oprogramowaniu Microsoftu w myśl licencji MSDNAA... Otóż dowiedziałem się iż mogę pobrać do użytku domowego w pełni orginalne oprogramowanie MS, dzięki swojej szkole... Interesuje mnie czy np. WindowsXP Professional jest w pełnej wersji czy jakoś okrojony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jak jestes na PW to powiedza Ci wszystko w sekretariacie. Mozna dostac MS VS6 i W2k3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jak jestes na PW to powiedza Ci wszystko w sekretariacie. Mozna dostac MS VS6 i W2k3.Jak jestes na PW to powiedza Ci wszystko w dziekanacie (albo odpowiednio przekieruja). Mozna dostac MS VS6 i W2k3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Nie jestem z PW, tylko z WSISiZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 U nas (Polibuda Rzeszowska) też to jest(było) - było sporo stuffu jak i również dokumentacji. Warto się tym zainteresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...