MIR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Sklepy internetowe lub w Szczecinie. A jak byscie znali sklep gdzie sprzedaja zalmany na karte grafiki w Szczecinie to tez napiszcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Zdecyduj sie o co wlasciwie ci chodzi o radiator czy zasilacz ???? www.esc.pl www.sirius.pl www.google.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 i o zasilacz i o radiator :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapczan Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 W Szczecinie, o ile wiem, to jedynie w Backupie można dostać coś konkretnego (np. zalmany). W innych sklepach masówka. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a jaki jest adres tego Backupu ??? albo jeszcze lepiej jak tam dotrzec ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 i o zasilacz i o radiator :) a ja zaoytam inaczej dlaczego akurat zasilka zalmana??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Z tego co wyczytalem w necie to zasilki zalmana ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>a sie bardzo cicha praca i swietnymi napieciami. Rozwazam tez chieftecha, ale przed zakupem wolalbym porownac ceny (i po to mi ten adres). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Z tego co wyczytalem w necie to zasilki zalmana ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>a sie bardzo cicha praca i swietnymi napieciami. Rozwazam tez chieftecha, ale przed zakupem wolalbym porownac ceny (i po to mi ten adres). jesli zalman jest cichszy od chiefa to ty i tak tego nie odczujesz bo chiefteca juz nie slychac. Ja tam wolalbym barc to co sprawdzone do zasilek zalmana jakos nie mam przekonania :? ale nie twierdze tez ze sa do kitu pzdr Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No dobra tylko ja dalej nie wiem gdzie kupic dobra zaslke i radiator na grafe zalmana w Szczecinie. Moze jakies adresy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...