Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam Walcze przez cały weekend z nowa płyta MSI K7N2-L Delta. O tym jak sie plyta zachowuje pisałem w watku o tych płytach. Powiem tylko, ze najczestsza porada jaka otrzymywałem na roznych forach to zmiana RAM. Ponoc Kingston nie lubi sie z nForce2? Prawda li to czy fałsz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 fałsz jak byq: mam 1GB (2 x 515 (6,2,2,2,2,5 chyba)) kingstona 333 na epoxie 8rda i żadnych problemów z erekcją ! pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ja rowniez posiadam Kingstony 333MHz 256MB i jak narazie ida bezproblemowo na 400Mhz 5.3.2.2.2 2.77V (Epox 8rda+) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 To ja tez sie podlacze 2 X Kingstone 256 Mb 333Mhz i Epox 8Rda+. Śmiga az miło ....(na 333 i 400mhz) wiec chyba cos ta teoria niebardzo :) To ja tez sie podlacze 2 X Kingstone 256 Mb 333Mhz i Epox 8Rda+. Śmiga az miło ....(na 333 i 400mhz) wiec chyba cos ta teoria niebardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ale faktem jest, ze niektorzy mieli problemy z pamieciami Kingston na plycie z nForce'm 2, np. Asus ..-X ,abit nf7 chyba Dlatego kupilem TwinMosy JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 to co w podpisie dziala mi bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ale faktem jest, ze niektorzy mieli problemy z pamieciami Kingston na plycie z nForce'm 2, np. Asus ..-X ,abit nf7 chyba Dlatego kupilem TwinMosy JerzyR Jeden z biosow usuwa problemy z HyperXami na nf7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ech no to nie wiem...albo mam pecha i pamieci (kostki firmowane Kingston) sa walniete albo jednak trafilem na uszkodzona plyte :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ech no to nie wiem...albo mam pecha i pamieci (kostki firmowane Kingston) sa walniete albo jednak trafilem na uszkodzona plyte :(Sprawdz kostki na innej mobo i bedziesz wiedzial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tez jade na kingstonach do 192 dociagnalem fsb synchro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Sprawdz kostki na innej mobo i bedziesz wiedzial. Ech...wlasnie tu jest problem. Mam mozliwosc sprawdzenia tych kosci tylko na płycie na KT400A. A na forum Microstara mi pisali, ze MSI na nForce2 jest wybredny jesli idzie o RAM i z Kingston sie nie lubi :( Wiec badz tu kurde madry :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Sprawdz kostki na innej mobo i bedziesz wiedzial. Ech...wlasnie tu jest problem. Mam mozliwosc sprawdzenia tych kosci tylko na płycie na KT400A. A na forum Microstara mi pisali, ze MSI na nForce2 jest wybredny jesli idzie o RAM i z Kingston sie nie lubi :( Wiec badz tu kurde madry :( Ale jak sprawdzisz ram to bedziesz pewny ze ram jest sprawny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrus Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Witam Musisz ściągnąć najnowszy bios do swojej płyty - najlepiej wersje najnowszą czyli : 5.4 W wersji 5.2 został poprawiony problem ze współpracą z tymi Kingstonami : -Support AMD XP3200+ (FSB400) CPU - Modify CPU temperature detection - :idea: Fixed Kingston KVR333 memory cannot be used :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam Bios 5.4 :( od samego poczatku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrus Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam tą samą płyte co ty (MSI k7n2 Delta-L) na niej mam zamontowane Kingstony KVR333X64C25/256 i śmigają aż miło ... :roll: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 No to juz jestem w kropce. Jutro bede mial inne pamieci i zobaczymy. Jesli tez bedzie sie komp wyłaczał no to niestety - płyta walnieta....kurde nowka, po raz pierwszy rozpakowana przez mnie i taki numer :( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...