vejita1983 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Siema mam dosyc duzy problem z nowym kompem jest to AMD Athlon XP 2200+ Plyta jest to Gigabyte GA-7N400E nForce2 BOX pamiec 256 DDR 400 karta grafiki to GeForce3 Ti200 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS 64 Mb DDR oraz dysk Maxtor 80 Gb 7200 z 2 partycjami 20 oraz 60 problem jest taki ze jedynie udaje mi sie zainstalowac Windowsa 98, Me sie instaluje ale z bledami 2000 proffesional staje mniej wiecej po pierwszym restarcie w trakcie instalacji, obydwa XP mniej wiecej tak samo jak 2000, 98 wraz z wszystkimi sterownikami pracuje nawet dobrze jedyny blad to jest wyskakiwanie na pulpit w czasie gier i tak samo filmow nie wiadomo czemu nie odkrylem jak narazie nie odkrylem wiekszej ilosci bledow w 98 ale bardzo malo na nim robie wiec nawet nie mialem okazji doisc do dalszych prosze o odpowiedz jest to dosyc wazne bo jutro komp idzie do serwisu z gory dziekuje za odpowiedzi narta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nic nie rozumiem... Moze uzyj kropek i przecinkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no ja też nie rozumiem ....... wytłumacz to na spokojnie ... i najpierw se to na brudno napisz i przeczytaj sam to czy zrozumiesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...