Kittek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 czy to coś w ogóle daje w REALNEJ pracy/grach? Czy odczuję dużą różnicę przesiadając się z bartona@2.2ghz na thortona@2.2ghz?? mam okazję zamienić mojego bartka na thortona + 100zl i waham sie, czy czasem tego nie zrobic i nie kupic lepszego chłodzenia i thortona wtedy @@@! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Nie widzę sensu się przesiadać z lepszego na gorsze za dopłatą. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 z bartona na thortona?? no co ty, to bez sensu; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 no dobra przekonaliscie mnie. ale tak z ciekawości, czy jest różnica między bartonem np. 2ghz a thortonem 2ghz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mniej cashe 256kB L2 :P im wiecej cashe tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mniej cashe 256kB L2 :P im wiecej cashe tym lepiej to wiem, ale jaka jest różnica wydajności w REALNEJ pracy na kompie lub graniu przy tych samych częstotliwościach procków :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 moj 2400+@2400 mhz jest przy 200 fsb troszke szybszy od bartona 2400mhz ,lolosalna przewage dopiero zauwazylem po stronie bartona przy 220 fsb ;) ...a wiec nie oplaca sie zmieniac 8) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...