szpak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 jak w temacie ... brak jakiegos codeka mi wyskakuje moze wie ktos jakiego ?? bo nie moge tego niczym otworzyc a inne filmy mi chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 zainstaluj sobie ALLPLAYER Test...tam wejdz w opcje->live update i pobierz kodeki...powinno ruszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 allplayera mam od dawna najnowsza wersje niestety on nie wie jaki ma to byc codek ... ale juz dalem sobie rade k-litlke czy cos takiego zainstalowalem taki pakiecik i dziala ale i tak sie zawiodelem 3 cd i dalej taka lipna jakosc ... a pisze ze rip z dvd pffff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 poszukaj dshowpack - zawiera to co potrzeba do avików - jeszcze nie było takiego którego by nie otworzył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 SVCD -> dekoder MPEG-2. W K-Lite jest, dlatego Ci poszło. ;) A jakość... To długi film, więc liczba płyt nie informowała wcale o jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 no mpeg-2 mialem sciagnbiety przez all playera a co do jakosci i ilosci plyt to sie przewiozlem bo sciagnolem najpierw na 2 i potem na 3 a jakosc ta sama albo i gorsza tego 2 wiec lipa .... kurde trzeba czekac na prawdziwe dvd ..poszedlbym do kina ale przegapilem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 szpak poszukaj dobrze - bo był DVDrip z AC3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ściągnij sobie najlepszy na świecie zestawik codecków :P Z tej stronki http://m5studio.prv.pl Jeszcze żaden film mi się nie oparł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja zawsze używam fddshow i ac3 filter te dwa kodeki sa najlepsze,robiłem wiele testów i jednak one bija wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...