imt Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 witam, czy ktos moglby mi pomoc w sprawie all-in-wonderow? potrzebuje kupic 9700pro all in wonder albo 9800pro all in wonder, problem polega na tym, ze NIKT z tych u ktorych pytalem (az szkoda tutaj wymieniac :)) takich kart nie posiada. jednynie co maja do zaoferowania do wersja SE.... bez komentarza. byc moze ktos wie gdzie mozna nabyc takie cudenko bylbym bardzo wdzieczny za info... - jestem zdesperowany i zawiedziony postawa polskich hurtownikow i im podobnych... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 te grafy nie sa skierowane do szerokiego grona odbiorcow dlatego tak trudno je dorwac,swojego czasu na moja czekalem ponad trzy tygodnie az sprowadzili.Czasami cos sie trafi na www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kittek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ...jednynie co maja do zaoferowania do wersja SE.... bez komentarza... no nie wiem ja bym sie pokusił (jakbym miał kaske :cry: ) na tego Herca All in Wonder 9800se zwłaszcza, ze jest modowalny software'owo na 9800pro, o czym mozesz poczytac TU. Więc TEORETYCZNIE możesz mieć to, co chcesz za okolo 800zl mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...