maziboss Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 A wiec zastanawiam sie nad kupnem tej oto katody http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=120 Czy ma ktos ja z Was ? Co o niej myslicie ? Za wszelkie uwagi i propozycje z gory dzieki :D P.s. Na katode mam tylko 40 zeta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Mam tę katodkę. Wg mnie fajno świeci, chociaż nie miałem mozliwości porównać z innym produktami. Ale jak za tą cenę to warto. Zaraz :roll: , poszukaj, bo ktoś tu pisał o katodach po 60 zeta za dwie sztuki chyba w Chieftecu. Wyskrobiesz jeszcze 20 i styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Mam tę katodkę. Wg mnie fajno świeci, chociaż nie miałem mozliwości porównać z innym produktami. Ale jak za tą cenę to warto. Zaraz :roll: , poszukaj, bo ktoś tu pisał o katodach po 60 zeta za dwie sztuki chyba w Chieftecu. Wyskrobiesz jeszcze 20 i styknie Chyba nie wyskrobie bo to moje max Bede prawdpodobnie kupowac Radka 9500Pro wiec ..... A jak bylo z przesylka u Ciebie ?? Przez poczte czy przez jakas firme :?: Bo ja chyba zdecyduje sie na poczte niestac mnie na firme ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Przez Pocztę. Zapłaciłem 12 zeta za przesyłkę priorytetową i następnego dnia, po powrocie z pracy awizo czekało już na mnie w skrzynce. Kiedyś wcześniej zamawiałem u nich wentyla i to samo - nastepnego dnia towar juz był u mnie. Panowie Z Cooling.pl dbają o klieta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...