Snooze Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Czy na ta plytke moge wlozyc athlona 2000XP 0.13 mikrona ?? Czy ktos wkladal jakies wieksze procki na ta plytke ?? mam bios 9R...pasuje mi zmienic procka zeby CS 1.6 mi ladnie smigal :)) z gory thx za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 http://www.abit.com.tw/page/en/download/do...T_TYPE=Socket+A dodam linka dla ulatwienia...ale wolabym uslyszec cos od ludzi ktorzy to praktykowali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 v1.3 juz powinna obslugiwac Athlony XP na szynie 133 ale najlepiej umowic sie ze sklepem ze w razie czego jak ci nie ruszy to coby zwrocili kase, ja widze tylko 1 problem: AXP ma chyba w wiekszosci odblokowany mnoznik, a KT7A obsluguje mnozniki tylko do 12,5 wiec tu moze byc problem, a pozatym raczej nie ma sensu qpowac takiego proca do tej plyty bo i tak waskim gardlem bedzie pamiec, wiec moim zdaniem lepiej odlozyc troche wiecej $ na mobo+pamiec a potem qpic proca ale to moja teoria i ono jest moja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Ja na tej plytce mialem athlonka 1,6xp ale 0,18 mikrona i smigal normalnie , chociaz nie bylo roznicy w wydajnosci pomiedzy tym athlonkiem a moim durniem 700@933... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 nie bylo roznicy ?? ja chce zmienic procka bo cs 1.6 ma duze wymagania i jak jest zadyma to mam 30fpsow czasmi ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ludzie wiele osob dawniej mialo to mobo czy naprawde juz nikt nie zostal plz help... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 co kupic tzn jaki procek i ile to mi da...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...