elmo Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 co myslicie o takim konfigu? - jak za 2800zł wpożądku co nie? ogólnie ma byc do gier, pracy, etc. pozdrawiam elmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 ja bym dorzucil 100 zl i bym kupił solteka na nforce2 lub cos w ten deseń a reszta spoko :> update: ło i przepraszam nie zauwazyłem tej karty graficznej nigdy w zyciu jej nie bierz ;-) a tak powazie to serio tez bym ja zmienił ylko nie wiem na co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 lukaj tu komp za 2600zł a troche lepszy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48120 :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 lukaj tu komp za 2600zł a troche lepszy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48120 :P pozdr :) sluchaj ale w tym zestawie nie ma ani drukarki ani nagrywarki no i troszke malo pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 wiem ze nie ma drukarki drukarke dolicz a zamiast dvd i cdrw osobno wez sobie combo jak juz tak bardzo chcesz miec dvd co do pamieci to 256 fakt troche malo ale masz lepsza grafe lepszy proc no i co najwazniejsze lepsza plyte a plyta to podstawa nie oszcedzaj na niej :P :P pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wiem ze nie ma drukarki drukarke dolicz a zamiast dvd i cdrw osobno wez sobie combo jak juz tak bardzo chcesz miec dvd co do pamieci to 256 fakt troche malo ale masz lepsza grafe lepszy proc no i co najwazniejsze lepsza plyte a plyta to podstawa nie oszcedzaj na niej :P :P pozdr :) Pare watkow byla dyskusja, ze nie oplaca sie brac kombo bo wychodzi taniej z 20-30 zeta niz oddzielne urzadzenia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 1. PŁYTA KONIECZNIE NF-7... 100zł 2. KARTA GRAFIKI hercules radeon 8500/9100le 100zł 3. zamienił bym CDRW Lg na liteon (mam LG :)) Grafika będzie dużo bardziej wydajna a ile zabawy :) Niewiem czy niebędziesz musial zmienić zasilacza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Zmien zasilacz w tych budach to kicha wiem bo sam mam taki :P Ale czekam do swiat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...