Scp Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Tak wiec mam dylemat czy aby niekupic super wydajnej pamieci , ktora da sie niezle podkrecic czy moze lepiej kupic wiecej pamieci ale nieco shitowej :P i bedacej wielka niewiadoma co do trybu dual ddr Czy odczuje strate w wydajnosci ??(obecnie mam 384 ddr kingston pc 266) czy moze ja zyskam jak pozadnie podkrece takie ocze(256 mb ddr) a wiec co bedize lepiej. Niestety mam malo kasy i albo starczy mi na super 1 modul ocz(256mb ddr) albo na 2 badziewiaste twinmosy 2x256mb ddr prosze o szybka odpowiedz bo kupuje dzisiaj i chcialbym miec pewnosc w 100% ze dokonalem slusznego wyboru(komputer jest szsczegolnie do grania) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Tak wiec mam dylemat czy aby niekupic super wydajnej pamieci , ktora da sie niezle podkrecic czy moze lepiej kupic wiecej pamieci ale nieco shitowej :P i bedacej wielka niewiadoma co do trybu dual ddr Czy odczuje strate w wydajnosci ??(obecnie mam 384 ddr kingston pc 266) czy moze ja zyskam jak pozadnie podkrece takie ocze(256 mb ddr) a wiec co bedize lepiej. Niestety mam malo kasy i albo starczy mi na super 1 modul ocz(256mb ddr) albo na 2 badziewiaste twinmosy 2x256mb ddr prosze o szybka odpowiedz bo kupuje dzisiaj i chcialbym miec pewnosc w 100% ze dokonalem slusznego wyboru(komputer jest szsczegolnie do grania) poczytaj troche to forum ... w kazdym watku gdzie ktos pyta o pamieci polecane sa twinmosy na dobrych kosciach ... masz kase i ci nie szkoda i masz zamiar dokupic 2x256 ocz to bierz jednak ja dysponujac wieksza gotowa wzialbym 1x512 twinmosa i potem dokupil 2x512 tej samej firmy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Looknij do topicu PAMIĘCI DO OSTRAGO O/C, tam wszystko jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...