..::SNAP::.. Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 jakie max. napiecie na celerona(I) 533??i czy mozna go spalic?bo nie wiem czy ma te zabezpieczenia ktore maja P3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja dźwigałem w celkach o 0,2 V !!! Wg. mnie to rozsądny max !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 MAX to 0.2 0.3V a jak ma blok wodny to moze 0.4V ale czy to ma jakies znaczenie...skoro go juz spalil... A tak na marginesie tio stare celerony i PII nie maja tego zabezpieczenia! To zabezpieczenie maja tylko procki na rdzeniu COMPERMINE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 pytam o to bo ostatnio qmpel zmienil napiecie na celka i plyta nie wstaje :( a na procku nie widac uszkodzen ( spalenia itp ) i nie wie co sie dzieje.dal mu cos kolo 2.7V :) :lol: ale nie spalil sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Skad wiesz....jeszcze nic nie wieadomo skoro plyta nie wstaje...a to ze procek nie ma zadnych oznak spalenia tio nie znaczy ze sie nie zjaral!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Skad wiesz....jeszcze nic nie wieadomo skoro plyta nie wstaje...a to ze procek nie ma zadnych oznak spalenia tio nie znaczy ze sie nie zjaral!!!!!!a po czym poznam?? :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 sory :) plyta wstaje ale monit czarny :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Skad wiesz....jeszcze nic nie wieadomo skoro plyta nie wstaje...a to ze procek nie ma zadnych oznak spalenia tio nie znaczy ze sie nie zjaral!!!!!!a po czym poznam?? :) 8)Poznasz po tym ze monit czarny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Skad wiesz....jeszcze nic nie wieadomo skoro plyta nie wstaje...a to ze procek nie ma zadnych oznak spalenia tio nie znaczy ze sie nie zjaral!!!!!!a po czym poznam?? :) 8)Poznasz po tym ze monit czarny!!! Niech spruboje zmienic pamiec...niech wsadzi w inny slot! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 sory :) plyta wstaje ale monit czarny :) :lol:To ze plyta wstaje to nic nie znaczy...juz nie pamietasz jak przyniosles do mnie swojego durona z urabanym rdzeniem!!!!plyta wstala a i tak monit czarny :P:P:P:P:P ZLA DEDUKCJA PRZYJACIELU!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...