Diablo666 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ja z mojego Epoxa na pamieciach No Name (niestety) udalo mi sie wyciagnac 1648MHz. To sie powinno zmienic wraz ze zmiana pamieci :lol: Czy aby ktosik juz wykorzystal caly potencjal tej plyty?? (FSB 200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 eghm :) 10,5x179mhz. FSB 179mhz "zwykle" DDR PC2100 (266mhz) SEMICON Hynix corp made in USA 7ns. Wiecej nie idzie znaczy winda sie nie uruchamia. Jakbym mial mnoznik odblokowany to bym zamknol licznik ( w pstripie juz zamykalem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Wiec musisz miec cholerne szczescie co do procka i pamieci. Widzisz, moja nie moze 150 osiagnac i niewiem czy to przez procek czy pamiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Wiec musisz miec cholerne szczescie co do procka i pamieci. Widzisz, moja nie moze 150 osiagnac i niewiem czy to przez procek czy pamiecwiesz procek byl wybierany :) a pamieci kupowane za cene noname ale widzialem co kupuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...