bortas Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 plytka jakis ECS cos na kt133 lub 266 (niewiem szczerze) w kazdym razie, przeinstalowywalem system u znajomej wszystko ladnie luzik, net chodzi,m instaluje stery od muzyki restart i ciach netu niema, sprawdzam wszystko nic nie idzie - otwieram strone poakzuje sie pracuj dalej w trybie offline lub sprobuj ponownie - nic:( winxp - aktywnosc sieci - 0 pakietow w jakakolwiek strone, lampka przy gniezdzie nie daje zycia:( no to ja do biosu - LAN wlaczony- to wzialem wylaczylem odinstalowalem sieciowke - spwrotem bios i tu niespodzianka tam gdzie wylaczylem kontroler LAN to go nie bylo (moze jakis glupi jestem IQ 119 :) ) przelecialem caly bios wzdluz i wszerz i nic nigdzi eni emoge znalezc jak to wlaczyc spowrotem:( w instrukcji tez nic:( probowlaem przywracanie systemu (win xp) instalowanie sterownikow wyszukiwani esprzetu ale nic a nic to nie daje - jestem zalamany i wyszedlem na durnia - to tak jak wylaczyc swiatlo a potem okazuje sie ze niema wlacznika jakby go tu nigdy nie bylo poradzcie co robic - qrde wstyd mi :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Wgraj najnowszy bios moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ku mojemu zdziwieni opcja zalczenia kontrolera LAN pojawila sie w biosie (tam gdzie byla, potem znika a teraz jest) - ale po zainstalowaniu via4in1 czy to normalne?? w sumie nigdy sie z czyms takim nie spotkalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 w koncu to ECS :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...