fireblade3 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Czy wiecie gdzie takie cos kupic - i czy jest to oferowane w naszym zawszonym kraju :)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Co to??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 były jeszcze wyższe :D takie po 50cm ale z tego co pamiętam troche węższe ,niestety tylko JPN :/ , a to na 99,9% nie dostaniesz w żadnym polskim sklepie chyba ze na zamówienie ci sprowadzą za jakąs chorą cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie wiem czy w twoim(waszym) kraju jest to dostepne. w moim kraju nie spotkalem tego szitu nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 czy radiator ten dziala na zasadzie heat-pipe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ta to dziala na heat pipe - to jest cooler master :) - moj kraj to Polska :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ta to dziala na heat pipe - to jest cooler master :) - moj kraj to Polska :)Chyba nie masz na co kasy wydawać. Albo zrob sam coś takiego albo kup Zalmana 7000A i po bólu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 No zebys wiedzial ze nie mam pomyslu co zrobic z kasa (areogate 2 i cooler na grafe w planach na za pare dni a pozatym mam jeszcze troche grosza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 ejo a moze wie ktos gdzire kupic cos takiego za granica - np u naszych zachodnich sasiadow lub we wloszech?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Oooo fajny klocek... podoba mi się... A kto w Polsce sprzedaje Cooler Mastera??? Moze powinni także to mieć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...