Skocz do zawartości
SpiderMAN

EPoX 8RDA3 + CNPS-7000A-Cu + ZM-BN32J - zmiesci sie???

Rekomendowane odpowiedzi

mam dylemacik. Chyba kupie ten radiatorek, ale najwazniejsza kwestia mnie nurtuje czy nie bedzie wadzil duzemu bratu na procku? :D

Postaram sie to pomierzyc, ale moze juz ktos mial stycznosc z podobnym polaczeniem :D. Bede wdzieczny za sugestie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja nie wiem. Ja mam obudowe midi tower i tego wlasnie EPoX'a i nie potrafie zamontowac Zalmana poniewaz przeszkadza mi zasilacz. Poprostu socket na tej płycie jest umiejscowiony bardzo wysoko. Brakuje okolo 5mm. Nie wiem jak z innymi obudowami bo moja to jakis noname.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN - minimalnie przeszkadza ale można przesunąć na uchwytach tak z 5mm w kierunku AGP i się wtedy zmieszczą oba :)

http://ocm.pl/arty/zalman_6.jpg

hehe no to kupuje :D.

Zapomnialem, ze on jest bardzo uniwersalny. Faktycznie THNX Raptor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepne sie do tematu: czy Zalman ZM-BN32J wejdzie mi na NB Abita IC-7, skoro mam zamontowanego Zalmana CNPS7000Cu + ZM-80C-HP :?: Ma ktos takie zestawienie chlodziw Zalmana na IC-7 :?:

Zapomnialem u mnie tez na grafie ZALMAN tyle ze ZM-80A-HP z wiatrakiem na gorze :D ;), ale on nie wadzi raczej w moim przypadku. ZALMANek na chipset zamowiony, jak dotrze i go zaloze to dam znac :D

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit to nie Epox i nie wiem czy wejdzie. W kazdym razie SpiderMan zdaj relacje czy udal ci sie montaz Zalmana na mostku poln.

U mnie z tego co widze juz orginalny radiator NB z IC7 (nowa wersja) prawie na styk z ZM80C-HP.

Swoja droga czy ktos moglby podac wymiary (dokladne) Zalmanka ZM-BN32J :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 4max jest Revoltec Blue  :arrow: http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=261. Ostatnio na allegro koles sprzedawal sam radiator z wentylatorem za bodajze 30zl - tylko ktos mnie przelicytowal  :cry:

Blue odnosi się tylko do koloru plexy - popatrz na test na nvision.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi