michu19 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Czy karta graficzna w komputerze ma wpływ na jakosc wyswietlanego obrazu przez tuner tv???? Jezeli tak, to majac tuner tv avermedia studio 303 nicam, jaka powinna byc karta graficzna aby obraz był przyzwoity???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 teoretycznie nie jakosc zalezy w bardzo duzym stopniu od tunera, sygnalu antenowego i (w moim przypadku) od napiecia +5V, kiedys na Codeshicie mialem 4,51 V i obraz byl bardzo pozaklucany, natomiast teraz mam 4,95 i obraz jest o wiele lepszej jakosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 teoretycznie nie jakosc zalezy w bardzo duzym stopniu od tunera, sygnalu antenowego i (w moim przypadku) od napiecia +5V, kiedys na Codeshicie mialem 4,51 V i obraz byl bardzo pozaklucany, natomiast teraz mam 4,95 i obraz jest o wiele lepszej jakosci To nie wina napiecia tylko zaklocen ktore sa wytwarzane przez zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 teoretycznie nie jakosc zalezy w bardzo duzym stopniu od tunera, sygnalu antenowego i (w moim przypadku) od napiecia +5V, kiedys na Codeshicie mialem 4,51 V i obraz byl bardzo pozaklucany, natomiast teraz mam 4,95 i obraz jest o wiele lepszej jakosci To nie wina napiecia tylko zaklocen ktore sa wytwarzane przez zasilacz. u mnie byla wina napiecia poniewaz jak odlaczylem wszystkie zbedne cuda poza glownym hdd i odkrecilem procka, to +5V zmienilo sie z +4,51V na 4,90V i obraz byl OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...