ufo Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mój problem polega na tym że po włączenu jakiej kolwiek gry czy też benchmarka działającego po direct po chwili wyskakują kolorowe paski na ekranie i komp sie wiesza :( Natomiast pod openGL wszystko działa dobrze . Próbowałem już róznych sterowników .Instalowalem tez Direct 8.1 i 9.0b i nadal to samo.Reinstalka windowsa tez niepomogła( win98,win2000,Xp) Pamięć procek płyta karta wszystko sprawne (sprawdzałem u kolegów na innych sprzętach) Probowalem uzyskać pomoc na innych forum tego typu jednak bez skutku :( AMD1700+, K7S5A, 512 DDR ATI Radeon 8500 128DDr Baracuda 40Gb, Zasilacz Megabajt 350W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Pamieci na karcie sie przegrzewaja lub karta jest walnieta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...