Vadeer Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mam pytanko: Mam w systemie zainstalowany program EasyTune4 do podgladania pracy komputera. Ostatnio zainstalowalem sobie MotherBoard Monitor. I on mi w zasadzie nic nie pokazuje. No moze oprocz napiec na zasilce. Dlaczego nie pokazuje zadnych temperatur ani rpm'ow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wlacz sobie wizualne "liczniki" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 mozesz powiedziec cos wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wejdź na strone http://mbm.livewiredev.com/mobolist.html znajdź swoją płyte i będziesz miał napisane co gdzie ustawić żeby działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wejdź na strone http://mbm.livewiredev.com/mobolist.html znajdź swoją płyte i będziesz miał napisane co gdzie ustawić żeby działałodokłądnie, juz niepamieam ale też siez tym bawiłem i też mobo gigabyte.Ale udało sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 zobacze co da sie zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A właśnie, w domu jak już wspominałem stoi sobie EPOX 4BDA533 i MBM nie potrafi odczytać prędkości obrotowej wentylatorka na procesorze (BIOS robi to dobrze). Na stronie, którą poleciliście koledze są jedynie opcje ustawień sensorów temperatury. Wie ktoś może co z tymi fan-ami? :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 A właśnie, w domu jak już wspominałem stoi sobie EPOX 4BDA533 i MBM nie potrafi odczytać prędkości obrotowej wentylatorka na procesorze (BIOS robi to dobrze). Na stronie, którą poleciliście koledze są jedynie opcje ustawień sensorów temperatury. Wie ktoś może co z tymi fan-ami? :D pozdrawiam sprawdz i pobaw sie ustawieniami fan divider i fan type :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a powie mi ktos co to za programik ktory wyswietla u gory ekranu takie fajne liczniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jakie liczniki :?: - odpal dashboard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jakie liczniki :?: - odpal dashboardhehe ja to tak nazwalem w 2 poscie :lol: i koles podlapal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 No dashboard tak o to mi chodzilo ale trche inaczej. Bo u mnie wyswietla na takim jakby stole. A ja bym chcial aby mi np takie pojedyncze okienka (przezroczyste-bez tla) wyswietlalo np w prawym gornym rogu ekranu. Widzialem to na jakims screenshocie jednego forumowicza ale szukalem i nie znalazlem. mam jeszcze pytanie: co jest zasilane napieciem 1,3V? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...