tommek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hej nie wiem czy dobrze trafilem z tematem prosze o niebanowanie jakby co :D wiec chce sie szarpnac na kino domowe cena do 2300 (+-) nie za bardzo jestem zczajony z tym i czy do tej kasy kupi jakis model ( z glosnikami oczywiscie) zeby obslugiwal takze Xvid I DivX bo z tego co sie rozgladalem to te soniaki i pioneery maj tylko obsluge DVD SVCD VCD JPEG i jakies tam inne malo wazne polecacie jakies modele na co zwracac uwage przy kupnie takiego sprzetu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Da radę złożyć za to kompa z DVD i głośnikami 5.1 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Moje kino wyglada w ten sposob: -Amplituner DENON AVR 1603 (5 kanalow po 100W) -2 glosniki Quadral 80 -centralny 2x80 W i surround 2x100W TONSILA -subwoofer 350 W Gra dobrze ale to kosztuje(okolo 4000zl) Mysle wiec ze jezeli masz te 2300 to pozstaje kupic komp i zestaw glosnikowy(np Creative) za 400zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 kurde nie chodzi mi o to zeby kupic pieca to moj starszy sie szarpie na to kino i ozadnym kompie mowy nie ma! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 zobacz zestawy firmy Koda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 kurde nie chodzi mi o to zeby kupic pieca to moj starszy sie szarpie na to kino i ozadnym kompie mowy nie ma! Jezeli chcesz na tym ogladac DiviXy to tylko : KISS-a masz do wyboru. Do tego ciezko Ci bedzie dobupic amplituner i zestaw glosnikow jezeli chcesz sie zmiescic w tej cenia. Jezeli chcesz sie zmiescic, to IMHO tylko kompletny zestaw "Kina Domowego" z marketu Ci pozostaje, o jakosci nie wspomne, sam chyba wiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 chyba nie ma jeszcze stacjonarnych DVD ktore poprawnie obsluguja napisy do filmow(divx,xvid) ale moge sie mylic...jesli tak to poprawcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hej nie wiem czy dobrze trafilem z tematem prosze o niebanowanie jakby co :D wiec chce sie szarpnac na kino domowe cena do 2300 (+-) nie za bardzo jestem zczajony z tym i czy do tej kasy kupi jakis model ( z glosnikami oczywiscie) zeby obslugiwal takze Xvid I DivX bo z tego co sie rozgladalem to te soniaki i pioneery maj tylko obsluge DVD SVCD VCD JPEG i jakies tam inne malo wazne polecacie jakies modele na co zwracac uwage przy kupnie takiego sprzetu ?? Jeśli chcesz oglądać na DVD także divx to nie licz, że zmieścisz się w 2300zł. Ale przede wszystkim trzymaj się jak najdalej od Kiss'a. To szajs jakich mało, zawiesza się co chwilę i ogólnie więcej z nim kłopotów i pożytku. Ostatnio na rynek wszedł Lite-On LDV 2001, który jest o wiele lepszy od Kissa i dużo tańszy. Ale tak naprawdę jedyne wyjście to Xoro HSD 400. On czyta nie tylko divx, ale także Xvid i można go dostać za jakieś 150Euro. Co do głośników, to zależy jaki duże masz pomieszczenie, no i jakie masz wymagania. Jeśli nie słyszysz różnicy, to kup np. Yamaha NS-P230 (na allegro po około 800-900zł), a do tego amplituner, np. Yamaha RX-V440 (od importerów po około 1000zł). Wyjdzie jakieś 2500zł, ale to jest absolutne minimum w jakie warto się pakować. Można oczywiście kupić też DVD z głośnikami za 1000zł, ale niestety to straszny szajs. Tak naprawdę lepsze głośniki zaczynają się od 2000zł, do tego jakieś 700zł za DVD i 1500zł za amplituner. Wszystko oczywiście od importerów, bo w sklepach coś takiego jest nawet 30-40% droższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...