KazMax Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Witka Nieawno zamieniłem mojego wysłużonego 440MX na Radka 9000 Pro Herculesa i mam problem z niektórymi gierkami :( a mianowicie: takie gierki jak Medal of Honour czy Serious Sam 2 działają na tym sprzęcie fatalnie....osiągają frame rate rzędu 4-10 klatek !?!? Co najdziwniejsze zmiana rozdzielczości czy ilości detali nic nie pomaga. Czasami (ale rzadko) tylko gdy zmienię rozdzielczość gra jak gdyby "zaskakuje" i działa zupełnie normalnie i płynnie. Efekty spowolnienia widać już zaraz po odpaleniu giery, w menu wyboru opcji nawet podświetlenia i kursor myszy działają okrótnie wolno. Z GF 400MX takich problemów nigdy nie miałem. Co jest grane? Czy ATI tak ma? Drivery w wersji 3.8 i DirectX 9.0. Za wszelkie sugestie wielkie dzięki! Pozdow for @ll Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 2 tematy ostatnio byly zeby brac 9100 a 9000pro ;) rozumie ze robiles formata po zmianie nvidii na ati ? jezeli tak to rozumie ze masz tez wszystkie stery nowe pod mobo ? jezeli tak to wywal driver cleanerem 3.8 i cofnij sie do 3.6 - wszystkie caty w gore mialy jakie problemy ... bylo o tym na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no jasne że robiłem formacik i wszystko od nowa pakowałem. Stery do MoBo Via 4in1 4.49. Z sterami to oprócz Catalist"ów próbowałem też z omegami lecz rezulatat żaden. Co do 9100 to wiem że lepsza, szybsza i wogóle ale nie mogłem jej dostać w swojej "wiosce" niestety i wziołem to co mam a na lepszą mnie narazie nie stać... Jakieś inne sugestie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...