Skocz do zawartości
FumFel_20

kasowanie postó ?!?!?!?

Rekomendowane odpowiedzi

co sie dzieje :?: wypowiedziaqłem sie w topiku na oslej na temat pirackiego softu.Cytowałem fireblade3 a mianowiie jego wypowiedź :

Dziwi mnie tylko jedno - 3tyg temu byla u mnie rodzina z wloch - maja kasy jak lodu (jak na nasze realia) - 4 letnia e klasa - a goscio (mąż mojej cioci) przywiol ze soba gry (moto gp2 , cmr 3itd) jakies 20 tytulow i zapytany czy ma orginaly - nie bo sa za drogie - takich ludzi nie rozumiem ...

Dzisiaj patrze a mojej wypowiedzi niema chiciaż jak pisałem jato na pewno naciskałem wyślij bo pamietam że jeszcze patrzyłem wypowiedzi innych.TEraz niema juztego topiku.CO SIE DZIEJE?? Pamieam że kiedys juz miałęm taką jazde.....że też mi ktos jeden post wykasował.

czekam na odpowiedź jakiegos modera lub admina bo to jaja sie dzieja :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyrzuciłam do śmietnika. Skoro wiesz, że określone słownictwo jest niedozwolone, to czemu go używasz, starając się przy tym obejść cenzurę? (Na marginesie: "dokałdnie tak napisałem" -- nie, użyłeś innego słowa, równie niedozwolonego, jeżeli już o dokładności mowa). Post wypadł z topiku jako niemający NIC wspólnego z tematem, a prowokujący do kolejnych rozważań o nacjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi