Skocz do zawartości
przeciwnik

pytanie do tych co majÄ… płyty na kt 600?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jakich sterów używacie do zintegrowanego dżwięku ? jakie są najlepsze ?

No mimo że nie mam kt600 to i tak ci odpowiem na to pytanie: TO ZALEŻY JAKĄ MASZ DZIWĘKÓWKĘ WLUTOWANĄ W MOBO :!: :? czy było to tak skomplikowane że musiałeś zadawać to pytanie :evil:.

P.S. Z podpisu wynika że masz nf2 a nie kt600 więc ja nie wiem o co ci wkońcu chodzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jakich sterów używacie do zintegrowanego dżwięku ? jakie są najlepsze ?

No mimo że nie mam kt600 to i tak ci odpowiem na to pytanie: TO ZALEŻY JAKĄ MASZ DZIWĘKÓWKĘ WLUTOWANĄ W MOBO :!: :? czy było to tak skomplikowane że musiałeś zadawać to pytanie :evil:.

P.S. Z podpisu wynika że masz nf2 a nie kt600 więc ja nie wiem o co ci wkońcu chodzi :?

kolejna konstruktywna odpowiedz w tym dniu :/

ie wiem jak jest z kt600 ale na plytach intela z chipsetem 815 przynajmiej tych ktore mialem okazje testowac dzialaly te same sterowniki - mozna bylo instalowac na przemian - mysle ze na via bedzie podobnie

pieklo wiesz co to ac 97 ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:!:

IGI to sobie zinstaluj stery np 

dla Realteka ALC655 na Asusie A7V600, 

albo dla ADI AD1980 na MSI KT6 

lub stery C-Media 9739A na Abicie KV7

skoro jestes taki madrala :P

Brawa dla tego pana w czarnym kapeluszu :wink:.

A co do tematu to panie przeciwniku wejdź pan na strone producenta swojej dzwiękówki i zassaj najnowsze stery, takie to trudne :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, czanu nialo sluzyc to pytanie i jakiej odpowiediz oczekiwales, przeciwniku.

to, co pisze pieklo, to prawda - to jakie sterowniki powinny byc zainstalowane zalezy od tego jaki scalaczek od dzwieku jest zastosowany przez producenta.

napopularniejszym obecnie jest uklad firmy realtek. asus lubi ostatnio stosowac soundmax, najczesciej pasuje tez ogolny sterownik ac'97 od via.

jakie sa najlepsze to zalezy do czego - skonkretyzuj pytanie a moze ktos Ci pomoze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, czanu nialo sluzyc to pytanie i jakiej odpowiediz oczekiwales, przeciwniku.

to, co pisze pieklo, to prawda - to jakie sterowniki powinny byc zainstalowane zalezy od tego jaki scalaczek od dzwieku jest zastosowany przez producenta.

napopularniejszym obecnie jest uklad firmy realtek. asus lubi ostatnio stosowac soundmax, najczesciej pasuje tez ogolny sterownik ac'97 od via.

jakie sa najlepsze to zalezy do czego - skonkretyzuj pytanie a moze ktos Ci pomoze.

czyli mozna - ja nie napisalem ze na 100 % mozna kochani koledzy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...