Wojt Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Kolega zdecydował się w końcu na zmianę platformy na dual athlon :) . Doradziłem mu płytę i procesory ale jest problem z wyborem obudowy 8O . Powinna mieć jak najwięcej kieszeni 5,25" i 3,5" (min. po 5) + zasilacz o odpowiednio dużej mocy (>=350W). Znalazłem ideał na stronie Chieftec: http://www.chieftec.com/products/dragon/da01w.htm Pytałem w Action, może będą, może nie :? . Moje pytanie: gdzie w stolicy można od ręki kupić taką lub podobną obudowę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 W niedziele na gieldzie komputerowej. Kupic big tower bez zasilacza i do tego na miejscu 400W zasilacz. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Kolega zdecydował się w końcu na zmianę platformy na dual athlon :) . Doradziłem mu płytę i procesory ale jest problem z wyborem obudowy 8O ...widze ze nie bylo zbyt wiele odpowiedzi na pl.comp.pecet :( jezeli ACTION tego nie ma to bedzie ciezko, bo tylko oni sa oficjalnym dystrybutorem na Polske - moze jakiegos samego BIG TOWERa innej firmy bez zasilacza - a zasilacz tamten 420W Topowera PS widze ze juz Ktos napisal zeby sprobowac z obudowa na gieldzie :wink: ale z tego co sie orientuje to na WGK nie uraczysz zadnej porzadnej obudowy - sam kilka razy szukalem bez powodzenia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 No tak Enlighta, Chieftec to tam nie kupisz ale napewno jakas sie znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 No tak Enlighta, Chieftec to tam nie kupisz ale napewno jakas sie znajdzie. jakas - znaczy tyle co bylejaka :wink: a szukanie "jakigos" BIG TOWERa na WGK - to szukanie igly w stogu siana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 No tak Enlighta, Chieftec to tam nie kupisz ale napewno jakas sie znajdzie. jakas - znaczy tyle co bylejaka :wink: a szukanie "jakigos" BIG TOWERa na WGK - to szukanie igly w stogu siana Dokładnie, zwykłe big towery po 200zł nie mają odpowiedniej jakości i parametrów. Kurna, te wielkie blaszane pudła mają zwykle tylko 3 miejsca w koszyku na dyski 3.5", żenada :( Na razie będę "molestował" 8) Action o chieftec-a, ponoć w najbliższym tygodniu coś dowiozą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...