MasheX Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 No wlasnie.. planuje kupic telefon w Idei MIX. Umowe o prace mam do 31 grudnia.. wiec raczej sie nie przyda(?) od czego zalezy to, czy place kaucje za telefon w promocji? gostek z idei powiedzial ze dopiero po wstepnej weryfikacji danych okreslaja czy trzeba bedzie placic kaucje czy nie.. czekam na opinnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Kaucje płącisz jak nie masz źrodła stałych dochodów ....wyjatkiem sa studenci ..:-)) jak masz zaświadczenie z uczelni :-PP... a ta kaułcja to jest 300-600 zeta ...po 3 miesiącach zwracają ..... umowe o prace masz do 31 grudnia 2003 ??? czy 2002 ???? bo jak do 2003 to spox ...dajesz to załatwiasz sprawe ...a dalej to sie operator martwi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 nie wiem dokladnie o jakiej kaucji mowicie w tym MIX'ie ale w temacie glownym widac tez OPTIMA wiec moge cos powiedziec ... 2 miechy temu bralem tel. na abonament wlasnie w optimie i wydali go na mnie za ukazaniem wyciagu z banku o posiadaniu konta - to bylo jedno z dwoch mozliwosci - druga mozliwosc to zaswiadczenie o pracy ... nie wiem dokladnie czy o to chodzilo :P u mnie nic o kaucji nie wspominali . jezeli moj post byl nie na temat to mozna go wywalic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Kaucje płącisz jak nie masz źrodła stałych dochodów ....wyjatkiem sa studenci ..:-)) jak masz zaświadczenie z uczelni :-PP... a ta kaułcja to jest 300-600 zeta ...po 3 miesiącach zwracają ..... umowe o prace masz do 31 grudnia 2003 ??? czy 2002 ???? bo jak do 2003 to spox ...dajesz to załatwiasz sprawe ...a dalej to sie operator martwi .... do konca 2003 :) konto bankowe tez posiadam :) wiec mam dwie podpory zeby nie placic kaucji :) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...