Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Celeron 733@916Mhz, 256MB RAM, ASUS P3B-F(chipset BX440) no i mam odwieczny problem. Jaka karta grafiki? Moze GF3Ti200 ale nie wiem czy ta karta rozwinie skrzydla na moim procku, no i kosztuje 600zl. Moze Xabre400, ale to jast pod AGP8X a ja mam AGP2X i nie wiem jak to bedzie sie sprawowac, nie wspominajac o tym ze jest narazie nie do zdobycia. Moze Kyro2se ale w pierwszych testach nie zachwyca no i kosztuje 550zl. Moze GF2Ti bo sprawdzone i tanie, a takie bajery jak FSAA sa mi niepotrzebne tak samo jak rozdzielczosci powyzej 1024x768. Moze GF4mx440 ale o tym roznie sie slyszy no i takze nie jest tanie bo ok 500zl.

Czy kary pod AGP4/8x beda chodzily wolniej na AGP2x? Prosze o pomoc bo sie juz w tym zgubilem:)

PS. Obecnie mam Creative Savage4Pro 32MB i mam na tym 1175pkt w benchmark 2001se na 640x480x32, Z-Buffer: 16bit, textury: compressed i ani jednego punktu wiecej wydusic juz nie potrafie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad jakims GF3Ti lub Radeonem7500 lub 8500 (jakieś 750zł)... W yej chwili bawie sie Radeonem7500 i jest calkiem, calkiem. No i kosztuje ponizej 400zł

Udanego wyboru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powyzej Gf 2 Ti lub Rad 7500 nie polecam "podkakiwac" bo nie bedzie mialo to sensu... no jeszcze ewentualnie Gf 3 ti 200, ale to juz max... wiecej nei potrzebujesz, no chyba ze chcesz komus imponowac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...