dioda Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wiem ze to laiczne pytanie, kiedys byla mowa o tym, ale ptorzebuje programu aby zidentyfikowac dokladnie swoj procesor (oczywsicie wiem co nieco ) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 aida32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 To nie jest to chce wiedziec dokladnie kiedy byl wyprodukowany i wogole, wszsytko zczytane z numeru seryjnego mego proca :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 no to sciagnij cooler i poczytaj :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 no to sciagnij cooler i poczytaj :!: :!: :!:no właśnie, w czym problem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 URL http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/...OPN-462-0.6.zip jak wstukasz do tego programu oznaczenia z procka to powie ci o nim wszystko. PS. to jest starsza wersja, jak masz nowszego proca to poszukaj nowszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wkoncu RAZOR mnie tylko zrozumial, moze sie zle wypowiedzialem, chodzilo mi ze na podstawie numeru seryjnego ktorego wlasnie szczytalem, dowiedziec sie czego wiecej o procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a cpu-z nie wystarcza? http://www.cpuid.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...