przeciwnik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wczoraj doszedł domnie wentylator artic cooling artic fan Pro z automatyczną regulacją obrotów. zadowolony podłączyłem go pod gniazdo JSYS_FAN . Przy uruchamianiu kompa tam gdzie jest tabelka z temperaturami i test pamięci komp staje i nie uruchamia sie dalej . dodam że nie mozna wejść do biosu i trzeba zresetować kompa. może to się dzieje dlatego że wentylator na początku stoi w miejscu ? jak wyjmuje wtyczke i wkładam w gniazdo JPWR_FAN to jest wszystko ok. tylko że nie mam wtedy monitorwania obrotów z wiatraka. Panowie pomóżcie? aha jak na tym wyświetlaczu na płycie pokazuje mi ff to jest ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mozliwe ze gniazdo zasilania wentylatora jest walniete, albo sam wentylator, sprobuj zmienic bios na nowszy, moze to pomoze, sprawdz u kogos innego wentyl. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...