Kost@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 yooooo.... panowie - szukalem , ale jakos tak nie udalo mi sie znalezc.... moze ktos zapoda link lub rzuci programik do edycji biosu AWARD - musze w moim biosie podniesc vcore max co plyta pozwala zapodac na proca , to tylko 1,6V :cry: przez to wlasnie nie chce pentiawka wyzej niz 3,3GHz wyjsc , a jak wychodzi to cuduje (restart , zawieszka ito) generalnie musze zrobic 1,85V pomoze ktoś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O eeekkkkhhhmmmmmm... no coz - moze moje rozumowanie jest bledne , ale skoro istnieje np radetit pozwalajacy zmienic taktowanie radka , to i kazdy inny heksadecymalny edytor rozpoznajacy bios awarda pozwoli przeciez zmienic wartosc napiecia... no chyba ze calkowicie sie myle , ale chyba isnieje taki programik.... tylko nie pamietam w jakich okolicznosciach natknalem sie na info o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hmmmm, cóż, moze być tak że Twoje mobo poprostu nie potrafi dać wiekszego Vcore bez robienia Vmoda, może sie myle Tutaj masz programik do edycji biosów http://web02.zdnet.de/downloads/programs/g.../de0DGU-wc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Mam płyte jak w podpisie czy da się tak zmienic bios aby była możliwośc zmjany mnoznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 potrafi andriu , potrafi.... to jest drugie mobo - na pierwszej felernej byl jakis dziwny bios FB w ktorym vcore bylo 1,75V ale plyta nawet na defaulcie byla niestabilna wymienili mi - tyle ze na tej jest F6 ktory pozwala na 1,6V dzieki za linka - zaraz polookam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Akurat z tej strony nie sciągnesz - przynajmniej u mnie nie ma tam linka do pliku :confused: Jeśli masz wersje biosu 6.x to szukaj modbin6, jeśli niższą to modbin4.xx. BTW czy ktoś się orientuje czy jest gdzieś progs do modyfikacji biosów Asusa (na Awardzie) - bo modbin tego nie rusza niestety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 a u mnie chodzi jak trzeba.... download manager z nestcape'a sciagnal ladnie pliczek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 heh.... co by nie robic to nie chce chodzic : BLAD ALOKACJI PAMIECI ani pod czystym dosem (boot z dyskietki) ani z wiersza polecen , ani w dosowym oknie pod windows.... czy ktos wie o co tu biega ? :roll: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...