Jeffrey Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 czesc chcialem sie zapytac was o jedna rzecz, jesli spalila mi sie karta graficzna i jest w serwisie to czy sklep ma obowiazek dac mi karte zastepcza ???? z gory dzieki pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja nie czytałem warunków gwarancji firmy w której TY kupiłeś - zobacz co tam pisze ... normalnie nie mają obowiązku dawać nic zastępczego - a próbowałeś poprosić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 obowiazku nigdy nie ma...jednak jesli firma jest ok to powinna zaproponowac...mi proponowali za kazdym razem gdy mi sie spalila karta (a bylo to juz 3 razy :lol: :lol: ) ale ze mialem z drugiego kompa VANTE to nie potrzebowalem...jesli nie beda chciali dac a ci zalezy na kompie to kup wlasnie jakas VANTE na allegro za 30zeta i juz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jam mi sie spalila odrazu od reki dali nowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no prosilem ale nie chca dac:( a co do kupna starszej karty to tez kicha bo szwagier ma voodoo 16mb ale nawet mi nie podejdzie wejscia nie pasuja:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no to kupiłeś sprzęt w cieńkim sklepie - w takim wypadku zaopatrz się w coś zastępczego samodzielnie - tylko musi mieć AGPx4 do Twojej płyty - z najtańszych np riva m64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...