noose Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 0-800-.... a jak nie to idziesz do telepunktu, prosisz kierownika i mowisz, ze jak nie, to niech oddaja kase, bo idziesz do konkurencji (chello :P), skoro w kulki leca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Maja taki bałagan że podobno można korzystac z NEO nie placa za nie Jak sie dokladnie dowiem jak to zrobic to moze powiem :twisted: no to by bylo niezle :) no... ja tak mam, mam Neoshitstrade od sierpinia i jeszcze na zadnym rachunku mi nic nie naliczyli uuu uwazaj... moj brat nie dostawal rachunkow za telefon w ogole przez 4 miesiace i nagle im sie przypomnialo : jak mu przyje...ali to az jeknal : : : na szczescie zgodzili sie na raty rozlozyc =] Tobie pewnie tak samo zrobia, wiec na razie sie nie upominaj, tylko pieniadze za abonament odkladaj. A noz ;] bedziesz mogl tak wiecznie?? (malo prawdopodobne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanth Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 No dobra, kurier przyszedl, paczke dal - a pokwitowanie wzial? Jezeli tak, to moze nie byc tak kolorowo jak sie wydaje. Kto jak kto, ale tepsa na pewno za darmo nic nie da :D i nawet jakbys im wisial 2zl to Cie sadzic beda, albo komornika nasla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...