dzidzi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Czesc mam a raczej moja Mama taki problem.Ma "komputer" celerona 500 w obudowie "baby" lezacej wszystko oczywiscie zintegrowane.Od pewnego czasu komputer po wcisnieciu Power zalaczal sie po jakichs 5 minutach teraz to jest nawet 2 godziny 8O .Co ciekawe na kilka minut przed uruchomieniem z glosniczka wydostaje sie dziwny odglos przypominajacy modem?? Co moze byc tego przyczyna aha niedawno wsadzilem tam nagrywarke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 podaj caly konfig - moze byc pomocny ... kiedy ostatnio byla tam format ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Płyta hmm musze zajrzeć :) 15GB 128MB(100) wszystko jednak dotychczas hulało a format tu jest problem bo chyba 3 lata temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no to ja zaczalbym od fomrmata a potem myslal co dzieje sie z kompem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Hmm ale co mi da format - bo jak odłącze HDD i nagrywarke zostawiam tylko FDD to dzieje się to samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zasiłka moze?Sprawdź napiećia :? miernikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 podaj caly konfig - moze byc pomocny ... kiedy ostatnio byla tam format ? co ma do tego format????? przeciez jak mu sie nie wlacza wogole komp to dysk nie ma nic do tego...jesli by mu sie wywalal po postcie to co innego... sprawdz na innym zasilaczu, ew. zmien grafe na inna i wtedy zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...