Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 moze wiecie co to moze byc ??chodzi o to ultra ata mam tez maly problem bo czasami (nie zawsze) jak odpalam zimnego kompa to wszysko startuje , dysk zaczyna czytac nieprzerwanie przez około 20 sec. a na monitorze cały czas no signal . zeby komp zaskoczyl musze go wylonczyc i ponownie wlonczyc , wtedy dobrze startuje i dziala bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Probowales z inna tasma, sprawdzales SEATools?? Dlugo masz ten dysk? Ja kupilem niedawno baraccude 80 gb. Kilka dni temu i mam fitness na 43% tylko?? Czytalem, ze Speedfan zaniza dla Baraccud, ale az tak bardzo?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 sprawdź programikiem active s.m.a.r.t Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Probowales z inna tasma, sprawdzales SEATools?? Dlugo masz ten dysk? Ja kupilem niedawno baraccude 80 gb. Kilka dni temu i mam fitness na 43% tylko?? Czytalem, ze Speedfan zaniza dla Baraccud, ale az tak bardzo?? Pozdrawiam dysk mam od lutego . zaraz sprawdze na innej tasmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wedlug active s.m.a.r.t wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...