Son-Goku Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam Mam problem: Od niedawna zaczeło się wszytko sypać wieszać resetować (GG, NS, explorer)itp. Troche dziwne bo jak instalowałem "dźwięk" to reset sie zrobił 2x centralnie w tym samym momencie ?? Nawet przy instalacji windowsa 2x niebieski ekran 8O Czysty windowa i tu bach błąd explorera, XP z sp1(tz. instalak razem z sp1) Od czego???? Komp jak niżej: zasiłka (6 lat 250 W jakiś "Sunny") raczej odpada bo: jak miałem 6x wentyl, HDD, CDR, CDRW, wiadowmo :roll: jak 3x wentyl HDD CDRW to też :roll: Więc raczej odpada (w poniedziłęk może pożycze Q-tec'a 350 W więc sprawdze) I teraz procek jest ukruszony, grafa troszke "przepalona" (ciemne poziome pasy), mobo całkiem nowa z amrca br. Więc podejżenie spada na procka??? Coś jeszcze napisać to powiedzcie to dopisze!!!! HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jak to co niektorzy mowia "jasnowidz nieczynny". Musisz sprawdzic te trzy rzeczy po kolei na innym kompie, albo do siebie wkladac inne. Skoro mowisz, ze zasilka juz lekko zabytkowa, proc ukruszony i grafa przepalona to moze byc wszystko na raz :) Musisz sam do tego dojsc, bo strzelac nie bedziemy przeciez. Ja w pierwszej kolejnosci zajalbym sie zasilka.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No jak już napisałem że pożycze se zsiłke q-tec'a. Może ktoś inny ma miał takie probralmy i juz ich nie ma więc może ktoś coś napisze???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Miałem podobny problem... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45145 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No dobra zmniejszyłem napięcie na procku i częst. do 1.725 i 750MHz. Jak narazie jeden restart, ale sie zobaczy co i jak!!! Co dziwne MBM5 pokzuje 1,76~1,78V troszku dziwne??? hmmm min 1,74 max 1,79, chyba jednak zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon_ Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja miałem podobne problemy i wada byla uszkodzona pamiec :/ szczescie ze mialem dwie kosci to przez miech chodzilem na 64 mb :] ale przynajmniej wszystko normalnie pracowało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ja jak wsadzilem kiedys (na plycie ecs pod celerona) inne ramy to windows sie juz nie odpalil i wgrac sie tez nie chcial. O dziwo ramy byly dobre bo tylko na mojej plycie nie chcialy dzialac (eh ten ecs :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Dalej chodzi na 750 MHZ i jak narazie tylko sporadycznie się coś piedoli 2 albo 3 Czyli chyba jednak ten procek :( Kto mi kupi nowy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 No tak se zauważyłem w biosie, że timingi są poutawiane na jak najniższe (bawiłem się wcześnij nimi) może dlatego???? Sie zobaczy czy się będzie wieszał :) DODANO Sory za DOUBLEPOST :( DODANO No wsio zmiana timingów i wszytko jak narazie OK I nich tak zostanie na tym moim złonie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...