SzymonTER Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mam dylemat. Kupuje obudowe za 159zł z zasilaczem megabajta 350W. Później chce wymienić zasilacz megabajta i kupić jakiś dobry. Nie stać mnie na chifteca, ale co powiecie o tracer 550 za 120zł? To jakaś okazja bo w innych sklepach kosztuje 160 i 200zł :). Decyzje musze podjąć na dniach więc prosze was o rade! Dodam że sprzęt chce podkręcać, a w najbliższym czasie dokupie bartona 2500+ Prosze o szybką poradę:)! To dane tego TRACERA: klasa produktu: Zasilacz; maksymalna moc całkowita: 550 Wat; zgodne standardy: ATX 2.03; ilość wbudowanych wentylatorów: 2; cechy dodatkowe: System Thermal Control, System filtrów przeciwzakłóceniowych, Zabezpieczenie antyprzepięciowe; dodatkowe informacje: Elektroniczny uklad sterowania predkosci wentylatora w zaleznosci od obciazenia, specjalna okrągła kratownica zapewniająca mały opór powietrza; gwarancja: 12 mies. Co myślicie? Napiszcie co poradzacie. A może jakaś inna firma. Zależy mi na tym żeby zasiłka była w miarę dobra i tania. (nie chce jakichś najlepszych, ale chce bezpieczną, dobrze trzymającą napięcia i mocną). A może Modecom 350W za 135zł? A może dir 300W:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 dozbieraj do chiefteca a lepiej na tym wyjdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 kolo ma podobnego tracera i jest ok - wciagaj, dobra cena; pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ewentualnie modecom 300/350W tez niezle zasilki, ale jak Ci sie nie pali to faktycznie dozbieraj na jakiegos CHIEFTECA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zasilacze tracer to megabajty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...