grzesiu Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 cześć! chce sobie kupic nowa bude i moge wydac na nia max.200zl. Moze to byc MIDI lub BIG TOWER. Jakie obudowy w takiej cenie sa warte uwagi??? zastanawialem sie nad TRACER-em TRO-616 AURORA Black +LED myslicie ze jest ona warta swojej ceny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 polecam sklep sirius niezły wybór . niezłe są Mercury mam taką sprawuje się nieżle sporo morzliwości .http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=6818&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 mam dwie obudowy tracera... kupowane w odstepach mniej wiecej 2 lat... roznia sie zewnetrznie... w srodku sa identyczne praktycznie... ta nowsza ma silniejszy zasilacz, bo 350Wat (tak napisal producent). ogolnie obudowy wykonane dosyc solidnie.. nie maja ostrych krawedzi, ktorymi moglbym poprzecinac rece (no przynajmniej nie zdolalem ;-) ) podczas montazu komputera. sa to midi tower... tzw. long, mieszcza sie w nich bez problemu mobo o pelnym rozmiarze atx i wszystkie napedy... nic ze soba nie koliduje. w obudowach sa zasilacze megabajt, podobno gow niane... sprzetu nie podkrecam, napiecia trzymaja w normie... ten slabszy ze sprzetem w podpisie, ten mocniejszy z Atlonem 1600+ i reszta podobnie. obudowy nie "trzeszcza", nie sprawiaja tez innych klopotow.. i mysle, ze sa to obudowy warte swojej ceny... te ktore posiadam to koszt okolo 130 zloty za sztuke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a ja Ci polece ModeCom'a jaka obudowe, bo jak za taka kase to chyba najlepsze sa :) np: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=3650&sid=1 lub http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6164&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ..zwroc uwage coby zamiast koszyka na 2-3 hdd miala mocowania do samego dna. bedziesz mogl wygodnie i efektywnie rozrzucic swoje twarde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 chociaz w sumie dobrym rozwiazaniem bylo by tez kupienie samej obudowy jakiejs fajnej (wg ciebie) i zasilke na allegro jakos fajno dorwac typu enlight czy cos, oczywiscie nie jakies 300W ale takie prawdziwe 250W chociaz :/ bo lepsze to juz to niz te codegenowe zasilki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Osobiście obudowy Tracer'a odradzam z tej prostej przyczyny,że dodają maaaaarne zasilacze (zwykle albo ichnie,albo Megabajta). Tak nawiasem,to gdy zakupiłem jakiś czas temu właśnie budę Tracer'a,to zasiłka (właśnie Megasyf) padła mi po kilku dniach,LOL (a działało wszystko na standardowych ustawieniach,poza tym,to jeszcze było na,nazwijmy to,lżejszym sprzęcie,czyli Durek 1300,Abit KT7,itd). Ogólnie,najlepiej od razu zmienić zasiłkę na lepszą (cokolwiek,nawet Codegen,i tak będzie lepsze,hehe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no ja co do zasilaczy mam inne zdanie :-) jeden dziala prawie dwa lata i jest troche obciazany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja się zgadzam z Paprotkiem i polecam ModeCom. Fajne wykonanie i niezła funkcjonalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja napiszem tak! Jest multum wzorów, producentów obudów do komputerów należy wybrac taką która siek akurat komuś podoba bo gusta są najróżniejsze jedni wolą to drudzy siamto, moża kupić bude pod kolor myszki, klawiatury czy monitora!! Trza siek jesio zastanowić czy owa buda będzie modyfikowana, czy nie?? Ja mam zasiłke Codegena 300 jakosik śmiga pięknie i nienarzekam :wink: pozdro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 wczoraj wieczorem zamówiłem na stronie tracera zamówilem obudowe o takim oznaczeniu : TRACER TRO-595 ORION Blue +LED za 150zl+10zl wysyłka... a o zasilacz nie ma sie co martwic, bo mam swojego modecoma350watt i jest spoko, a megabajta kupi kumpel brata :) :) aha jezeli ktos wie, czy ta obudowa ma oswietlane ledem przedni panel??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...