Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Akurat dziś dostałem paczuszkę, a wniej Thermaltake Blue Orb. (4600 RPM). Mam zamiar wstawić to na grafę R- 8500. Jak myślicie, sprawdzi się ta zabawka? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no pewnie, ze tak, tylko, ze jest troche glosny, aczkolwiek za mniejsze pieniadze mogles miec cos lepszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja bym zadal pytanie tego typu-czy rozstaw zapinki zgadza sie otworkami na PCB? Tak szczeze to ja nigdy nie lubilem takich zabawek. Zawsze wole zastosowac wlasne patenty-taniej, a wydajniej, choc rozmiarami czasami mozna sie przestraszyc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja bym zadal pytanie tego typu-czy rozstaw zapinki zgadza sie otworkami na PCB? Niestety, otworki nie wchodzą w rachubę, bo takowych na radku nie ma. Mam zamiar to przyspawać za pomocą kleju termo przewodzącego. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Niestety, otworki nie wchodzą w rachubę, bo takowych na radku nie ma. Mam zamiar to przyspawać za pomocą kleju termo przewodzącego. 8) Hmm tak wlasnie myslalem. Ja wole nie kleic i stosuje patenty na drucik i gumke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to znaczy? jak to wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 to znaczy? jak to wygląda? Wiesz nie bardzo chce mi sie to wszytsko kleic, a po za tym czasami musze to wyczysc kurz z radiatora, wiec odklejanie nie wchodzi w gre. Ostatnio np na moim Leadteku zaczely wrzeszczec wentylki na oryginalnym radiatorze (A250Ultra) wiec zdjalem cale badziewie i przez nowy radiatorek przerzucilem gumeczke, a w zdrugiej strony ducikiem ja zwiazalem by sie nie rozeszla. Ja mam to szczescie ze mam otworki z plytce. Jak ich nie ma przeplatam przez cala szerokosc karty 2 gumki ktore co prawda przechodza prze port AGP, ale to nic nie szkodzi bo zachodza na wyciecia i wszystko dziala bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 hmm, ciekawie to brzmi. a co jak z przewodnością cieplną? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 hmm, ciekawie to brzmi. a co jak z przewodnością cieplną? :roll: Nie bardzo cie rozumiem? Oczywiscie chipset badzgam silikonem. Nie wale na sucho ;) radiator to np wziety z Asusa V7100+wentylek 6cm. To cos jak to http://twojepc.pl/html/leadtek_geforce_3/ (na samym dole), tylko ze karta juz inna. Tu jest jeszcze przypieta, ale obecnie rozstaw kolkow juz nie pasuje wiec wlasnie jest na gumeczke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 teraz zakumałem. spróbuję zrobic to z radeonkiem. Dzięki za info! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...