SpiderMAN Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Witam. Czy możecie mi powiedzieć gdzie moge dostać chłodnice/nagrzewnice o wymiarach zewnętrznych 12x14cm lub 8-10x16-18i grubą do 3cm :?: Potrzebuje taką mała żeby umieścić ją w kompie - pierwsza pod wentyl 12x12cm lub druga pod 2 wentyle 8x8 ale nie za grubą :| - bo szukam i nic takiego nie widze - jedynie kadetówka ale trochę za duża :( Jak 12x 14 to Black Ice Pro :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 juz znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Wiec tak ja mam zajebista chlodniczke (jakiess 8x10x7cm) cala aluminiowa (to moze nie zadobrze) i co najwazniejsze duze wloty z gwintem 1/2" (rurki w niej sa chyba 12 po wewnatrz) :) - zapodam fotki potem bo nie mam jej w domu ale powiedzialem ojcu zeby mi ja przywiozl to zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A ja nadal szukam takie ktora wejdzie bez modyfikacji do mojej budy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 wiec poszukaj nagrzewnicy od tico :) konstrukcja jak kadetowka tylko, ze wymiary inne. szerokosc 160mm wysokosc 120mm (sam ekran) z kolankami i zbiorniczkami jakies 160mm wysokosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Oooo ;) Takie cos chyba by mnie urzadzalo... Nareszcie wiem czego szukac... Oczywiscie jest cala miedziana... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ekran miedzialny zbiorniczki mosiadz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 :idea: Co o tym myslicie?? :?: :?: :idea: Jest jednak troche wieksza niz mysllalem - ma jakies 25cm szerokosci (raze mz mocowaniami) 12 wysokosci i jakies 8 szerokosci ... - ale w budzie (midi tower) miesci sie spokojnie pod koszykiem dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Widze ze topic sie nie klei to ja zeby go obudzic powiem ze chlodnica ktora zaprezentowalem wyzej jest wydajniejsza od wiekszosci miedzianych... - jezeli podejmiecie dyskusje to podepre to pewna informacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 A moglbys nas uswiadomic skad to wziales? Masz tego wiecej? :) Wyglada niezle, ale wloty bardzo duza srednica z tego co widze... Na plaskownikach to jest prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Widze ze topic sie nie klei to ja zeby go obudzic powiem ze chlodnica ktora zaprezentowalem wyzej jest wydajniejsza od wiekszosci miedzianych... - jezeli podejmiecie dyskusje to podepre to pewna informacja...Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Wyglada calkiem fajnie, ladnie obudowana, latwa do zamontowania. Szkoda tylko, ze alu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 niestety u mnie aluminiowa tez odpada :/ szkoda mi zniszczyc sobie bloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wiec dorwalem ja na gieldzie... - jest ona firmy limco - firmy ktora produkuje sprzet lotniczy - Jest ona bardzo wydajna - stwierdzam tak na podstawie iz nie ma ona rurek ale plaskowniki (widac je zreszta dos dobrze) a w srodku tych plskowniczkow sa zatopione te blaszki ktore przechodza przez chlodnice - moze ja nie bede tlumaczyl tylko zapodam fotke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...