Skocz do zawartości
Raptor

Mała chłodnica/nagrzewnica

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy możecie mi powiedzieć gdzie moge dostać chłodnice/nagrzewnice o wymiarach zewnętrznych 12x14cm lub 8-10x16-18i grubą do 3cm :?: 

Potrzebuje taką mała żeby umieścić ją w kompie - pierwsza pod wentyl 12x12cm lub druga pod 2 wentyle 8x8 ale nie za grubą :| - bo szukam i nic takiego nie widze - jedynie kadetówka ale trochę za duża :(

Jak 12x 14 to Black Ice Pro :D ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak ja mam zajebista chlodniczke (jakiess 8x10x7cm) cala aluminiowa (to moze nie zadobrze) i co najwazniejsze duze wloty z gwintem 1/2" (rurki w niej sa chyba 12 po wewnatrz) :) - zapodam fotki potem bo nie mam jej w domu ale powiedzialem ojcu zeby mi ja przywiozl to zrobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:idea: Co o tym myslicie?? :?: :?: :idea:

Jest jednak troche wieksza niz mysllalem - ma jakies 25cm szerokosci (raze mz mocowaniami) 12 wysokosci i jakies 8 szerokosci ... - ale w budzie (midi tower) miesci sie spokojnie pod koszykiem dyskow

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze topic sie nie klei to ja zeby go obudzic powiem ze chlodnica ktora zaprezentowalem wyzej jest wydajniejsza od wiekszosci miedzianych... - jezeli podejmiecie dyskusje to podepre to pewna informacja...

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Wyglada calkiem fajnie, ladnie obudowana, latwa do zamontowania. Szkoda tylko, ze alu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec dorwalem ja na gieldzie... - jest ona firmy limco - firmy ktora produkuje sprzet lotniczy - Jest ona bardzo wydajna - stwierdzam tak na podstawie iz nie ma ona rurek ale plaskowniki (widac je zreszta dos dobrze) a w srodku tych plskowniczkow sa zatopione te blaszki ktore przechodza przez chlodnice - moze ja nie bede tlumaczyl tylko zapodam fotke...

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi