gnz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 pomyślimy zobaczymy pierw muszę se proca sprawić a co do grafy to mam jeszcze czas aby to wszystko se poukładać we łbie ok narrra wszystkim no offence ale dla ciebie juz za pozno na myslenie chyba - na Tweaku jestes "spalony" ... nigdy tej xywy nie zapomne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 pomyślimy zobaczymy pierw muszę se proca sprawić a co do grafy to mam jeszcze czas aby to wszystko se poukładać we łbie ok narrra wszystkim no offence ale dla ciebie juz za pozno na myslenie chyba - na Tweaku jestes "spalony" ... nigdy tej xywy nie zapomne :lol: Crow polecam żębys przy*****olił sobie młotkiem 10-cio kilowym to moze załapiesz...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no myślałem że sie posikam jak czytałem ten topic :lol: koles chyba ma <12 lat i jest głupim lolkiem co sie nasłuchał od kolegow znawcow, a jak ma wiecej to mega lol za całokształt :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja pierd....klocicie sie jak przedszkolaki jakby bylo o co. Co mnie obchodza karty za 2000 zetuff, i tak ich nigdy nie kupie. Lepsza jest ta firma ktora w przedziale do 500 zeta zrobi wydajniejsza karte. Jak kupowalem swojego Gainwarda byla to wlasnie ta, jakby to byl jaki Radek to bym mial ATI, liczy sie poprostu stosunek ceny do wydajnosci a nie ktora firma zrobila karte za kosmiczne pieniadze i jest ona szybsza od drugiej o 2 fps.....darujcie sobie bo sie osmieszacie....Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 poczekaj aż se kupie proca bo na celku nawet tego nie będe odpalał bo obciach HAHAHA :D :D Bosz :D :D !LOL! AAAAA !!! Padam! :D Jezu, a przyszedłem do pracy w tak kiepskim humorze :D Jaki gość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...