MSamsel Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 :? Mam problem z monitorem. Przy włączaniu komputera monitor sie nie włącza. HHHEEELLLPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Wogóle dioda włącznika się nie zapala, nawet na pomarańczowo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSamsel Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zapala sie na zielono ale ekran jest czysty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zapala sie na zielono ale ekran jest czysty. stary juz ten monitor?? moze zimne luty..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSamsel Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no ale niedawno chodził jakies trzy dni temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 sprawdz czy grafe masz dobrze wlozona do slotu, a tak przy okazji to napisz czy ostatnio cos wkladales do jakis slotow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Ja miałem tak samo jak złożyłem nowy sprzet.. tz raz sie komp włączał a raz nie.... wszystko odłączyłem wymieniłem mobo. Okazało sie ze procesor miał jakis błąd i wymieniłem na nowszy./.. To było z amd wcześniej miałem 1.5+ a teraz mam 1.6+ :) Może Ci procek siadł albo ze slotu wypadła grafa, albo jakis pin jest ułamany na kablu od monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSamsel Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Do slotow wkladalem tylko modem a karta graficzna jest O.K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...