Destiny Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Zastanawiam się czy będę musiał (kwestia umowna słowa musiał) wymienić grafe na jakaś mocniejszą aby pograć sobie w HL2 w 1024x768 i ładnej grafie (detale). Obecnie Radosław chodzi @ 290/280. Max to chyba było 300/290 (artefakty). Jeśli już wymieniać to na co?? R9600Pro, 9500Pro, tak żeby za przywzoitą cenę mieć coś dobrego. Ps. Szlag by trafił te chwyty marketingowe ATi. Już się pogubiłem. Ps2. nVidia nie wchodzi w grę bo jest widoczna różnica w jakości obrazu na monitorku przy gForcach i Radkach na korzyść oczywiście tych drugich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Proponuej poczekac do HL2 i dopiero wtedy zastanawiac sie nad zmiana grafy. Sa tez tego dobre strony - grafy potanieja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a co masz już HL2 że tak ci spieszno z wymianą grafy ? :) jak wyjdzie HL2 to pewnie już 9700 pro bedzie w przyzwoitej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 hm.. ja bym wymienil na jakiegos 9600pro w dobrej cenie i ofcoz z dobrymi pamiatkami :twisted: a mozesz tez zapolowac na 9800se 256 bit i przerobic na 9800pro przy dobrych pamieciach.. qmpel ostatnio qpil i idzie mu 300@450 [tak mowil] i 250@270[slabe pamieci] i mial kilka artefaktow ale malo [kilka pixeli]. a karte qpil kolo 1k zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a co masz już HL2 że tak ci spieszno z wymianą grafy ? :) jak wyjdzie HL2 to pewnie już 9700 pro bedzie w przyzwoitej cenie. Nie bój się. Już za niedlugo w necie znajdziesz pełną wersję (nie beta) HL2 którą ukradł jakiś koleś z serwerów Valve... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ja się o to nie boje :) nie lubie HL Gralem w jedynke i dlamnie była cieńka. Sory dla tych co ta gra jest najlepszejsza na świecie. Nie lubie gier o takim gatunku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Jejq kolejny watek na temat czy wymienic grafe. IMHO odpowiedz jest jedna i logiczna:"NIE!!" . Czy cos Ci teraz nie chodzi? Masz z czyms problemy? Poczekaj, wyjda dx2,hl2,doom3 i wtedy dopiero sie zastanawiaj nad wymiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ja bym proponowal FX 5700 ultra gdyby byl w przyzwoitej cenie ale pewnie nie bedzie wiec lepiej kupic 9700 np Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 ja bym proponowal FX 5700 ultra gdyby byl w przyzwoitej cenie ale pewnie nie bedzie wiec lepiej kupic 9700 np Wkurzasz mnie Hajmon. Nie kazdy sra kasa. Twoje porady sa kompletnie bez sensu. Roznie dobrze mozna napisac ze kup GF FX 5950 Ultra bo jest najszybszy na rynku. Na kija komu taka mocna karta graficzna. Jak masz kase na zmienianie co miesiac karty graficznej to sie ciesz, ale nie kazdy ma wiec przestan dawac takie durnawe porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 pixel on napisal w przyzwoitej cenie czyli chodzilo mu ze do 2004 kwiecien stanieja karty nie obrazaj ludzi jak im zazdroscisz :evil: po to mu mocna karta zeby hl2 mial duzo fps PS poczekaj do wyjscia hl2 albo d3 wtedy sie zobaczy co bedzie w rozsadnej cenie i kupisz teraz jak kupisz karte za 6 michow bedziesz mial lepsza zastanow sie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 :arrow: Po pierwsze skad wytrzasnales ten kwiecien 2004. :arrow: Po drugie poczytaj topic "GF TI 4200 czy ATI 9600pro" gdzie tez Hajmon daje super porady... :arrow: Po trzecie Jejq kolejny watek na temat czy wymienic grafe. IMHO odpowiedz jest jedna i logiczna:"NIE!!" . Czy cos Ci teraz nie chodzi? Masz z czyms problemy? Poczekaj, wyjda dx2,hl2,doom3 i wtedy dopiero sie zastanawiaj nad wymiana. Jak widzisz kilka postow wyzej proponuje mniej wiecej to samo rozwiazanie jak Twoje, ale nie wiem po co ma teraz wymieniac karte? - tak wnioskuje z Twojego posta. :arrow: Po czwarte mam w domu GF FX 5600 i Radeon 9500pro, i sie tym nie chwale na lewo i prawo. Zastanawiacie sie czemu mam takie karty skoro wszystkim teraz odradzam zamiane na nowe. W jednym kompie nie mialem wogole grafy wiec kupilem radka, a w drugi mialem taki syf ze nic mi prawie nie chodzilo. a wymiana bardzo dobrych kart na wypasione w kosmos aktualnie mija sie z celem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kurde chcesz zmienac grafe dla gry ktorej jeszcze niema :/ a moze wymagania gry beda nizsze niz sie wszystkim wydaje :| :> ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Miejmy nadzieje. Pytam bo zastanawiam się ile kasy będę musiał uzbierać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a co masz już HL2 że tak ci spieszno z wymianą grafy ? :) jak wyjdzie HL2 to pewnie już 9700 pro bedzie w przyzwoitej cenie. Nie bój się. Już za niedlugo w necie znajdziesz pełną wersję (nie beta) HL2 którą ukradł jakiś koleś z serwerów Valve... Masz na to jakis dowód, bo jakos w to wątpie giera bedzie w kwietniu 2004 i tyle, albo znowu cos przełoza jak z duke nukem forever ( według mnie ta gra wogóle nie wyjdzie no chyba że engine zmienią na jakis z doom3 lub q4 :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 a co masz już HL2 że tak ci spieszno z wymianą grafy ? :) jak wyjdzie HL2 to pewnie już 9700 pro bedzie w przyzwoitej cenie. Nie bój się. Już za niedlugo w necie znajdziesz pełną wersję (nie beta) HL2 którą ukradł jakiś koleś z serwerów Valve... Masz na to jakis dowód, bo jakos w to wątpie giera bedzie w kwietniu 2004 i tyle, albo znowu cos przełoza jak z duke nukem forever ( według mnie ta gra wogóle nie wyjdzie no chyba że engine zmienią na jakis z doom3 lub q4 :lol: ). Proszę bardzo: There seem to be many twists and bends in the continuing H-L 2 saga. While Valve claim that only one third of the code was stolen, even after the release of a, barely, playable Half-Life 2 beta version, rumours are starting to spread that a pre-Gold release of the game and its full source code may be released tomorrow. According to HalfLife2.net forums and to a variety of H-L 2 fan sites the thief has spoken and this is what he said about the beta and Valve's response: To everyone saying this is no Beta: I'd like to point out that THIS is what you wanted Valve to release on 9/30/03, theres no such thing as a much better release in Valves network! I suggested to Valve to stop lying to their customers about how much was stolen. However, they disregarded my statement and called me a liar. Now they will see how much I have been lying when I release the Pre-Gold and all 100 per cent of the sourcecode. Actions speak louder then words. Anonymous Leaker The authenticity of this Anonymous Leaker cannot, of course, be verified until tomorrow and even then, only if the threats materialize. If this is the real leak and he does carry out his threat then tomorrow could be the day that the final nail is hammered into Valve's and H-L 2's, already pounded, coffin. Gamers can only hope that he is not for real or that he thinks about the reprecussions of his actions and does not carry out his threat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...