pci Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Mianowicie podczas pracy komputera wydziela się zapach jakbyy coś się paliło. Patrzyłem do obudowy ale nic nie widać podejżanego sprawdzałem: -układ pł.głuwnej -grafe -podłaczenie zasilania -mofsety -procesor ma temperature ok 50-60 stopni wiem że duzo ale chwilowo brak kasy na chłodzenie -i mam zasiłke 300W no-name może to ona się jara albo pasta silikonowa od procka się wygrzewa bo wcześniej mjałem na bazie srebra ale nie wiem w końcu co co o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 No pierwszorzędną sprawą jest zasiłka!! Ją obadaj najpierw dokładnie!!! co za wczesna godzinka sam niewiem co ja tu jeszce robie.. :roll: pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 W pierwszej kolejności zasiła jak stwierdził kolega powyżej. A monitor wąchałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 zasilka do sprawdzenia koniecznie sprawdz dokladnie wszyskie komponenty , moze to nie zasilka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Czasami śmierdzą tanie zasilacze np. do głośniczków lub monitory. Obwąchaj wszystko dokładnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Już wiem wentylator przy zasilaczu się zatrzymal jak go ruszyłem długopisem takie gorące powietrze poszło że kapota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 8O noname 300w ciagnie ci taki sprzet ?? 8O 8O wez to zmien na cos lepszego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...