Master007 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Siemka Mam taki dziwny problem. Uruchamiam kompa chodzi ok 3 m normalnie, a później zwiększa oborty wiatraczka czy cuś. Fakt faktem, że słychać go w pokoju obok. Myślałem, że to wina zasilacza, ale włożylem stary, który chodził kiedyś dobrzei to samo. :( I nie wiem czy to może napięcie zwiększać płyta główna( mam MSI KT4V). Wszystkich którzy mieli podobny problem (i go zwalczyli) prosze o odpowoedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 a moze poprostu wentyl na procu wskakuje na wyzszy bieg?? jesli ma termistor to bardzo mozliwe albo korys z innych wentyli sie rozlecial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 sposprawdzaj wszystkie wentyle bo moze byc tak jak napisal ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Innych wentyli jeszcze nie mam ( dzisiaj dołoże w obudowe ze2 ) ale wentyla na procku jeszcze nie sprawdzalem ( jak worce ze szkoly to sprawdze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 po prostu powiedz jakie masz chlodzenie i sprawdz albo ktos sprawdzi czy to ma reg obrotow a poza to wymiekam.. postoroby i ubewlasnozmysleni Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...