koralik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Zachcialo mi sie bajerow i kupilem sobie mysz radiowa a4techa. Przez jakies 3 miechy chodzila sobie calkiem, calkiem. Dwa dni temu wlaczam kompa patrze a tam kursor lata jak szpak na uwiezi, czary, cuda przedziwne czy co. Dzieje sie to na drugim kanale, bo pierwszy jest juz zajety i dziala bez problemu. Czas na zmiane id myszki w sterownikach i tu kupa, zmiana nic nie daje kursor jak lata tak lata. Myslę sobie, no tak ktos ma radiowke gdzieś w okolicy, dawaj odbiornik i lokalizacja sygnalu. Mam dziada, najwiekszy sygnal dochodzi od okna. Pozostaje tylko stara mysz na smyczy. W instrukcji podaja zasieg 1.5 m. Przestawienie kompa nic nie da, sygnal pojawia sie w calym pokoju. Czy to wina odbiornika?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 konstruktorów jak już :/ po prostu w biurze/firmie czy w domku jednorodzinnym zwykle nie ma silnych źródeł fal radiowych i wystarczają 2 kanały. Masz pecha i tyle - najwyżej sprzedaj jakiemuś znajomemu i kup inną :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Jezeli dobrze zrozumialem to ktos w poblizu uzywa podobnej myszki tak? sproboj wymienic generator czestotliwosci w myszzce,i odbiorniku. Powinno pomoc a jak nie to wymien nadajnik i odbiornik (taka mala czarna kostka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Pietro wyzej i ponizej odpada. To musi walic z sasiedniego bloku. Pobawie sie jeszcze generatorem tak jak napisales, swoja droga to niezla jazda ciekawe czy ten ktos tez ma ten sam problem. Dobrze ze nie mam klawiszy na radiu, bo wiadomo. Dzieki za rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...