Liskoski Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Jaki max dysk mozna podlaczyc do K7S5A? Co sądzicie do dysku http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6705 Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Coraz trudniej znaleźć takie informacje. Ale 120 GB myślę, że powinno zadziałać na tej płycie. Co do dysku to za twardy jak dla mnie :D prędkość obrotowa 5 400 obr./min. :( nie polecałbym :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ciekawe czy podola 160gb a co sądzice o 160 samsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ciekawe czy podola 160gb a co sądzice o 160 samsunga :) WD albo Baracuda - co prawda niektózy chwalą Maxtora lub Samsunga .... ale ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Samsung produkował kiedyś słabe dyski ale obecnie to są najcichsze i wcale nie ustepujące wydajnoścją innym firmą a ich awaryjnośc też nie jest wjeksza niz innych. Ale wszyscy tak muwją bo tak było ja sam tak myślalem do puki nie kupiłem i jestem zadowolony. Pozatym mam 3latnią gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ta plyta obsluzy dysk o pojemnosci 160GB , ale po wgraniu najnowszego bios-u np. ze stronki www.ocworkbench.com tam znajdziesz biosiki do tej plytki z 2003 roku na cheepo ! Co do dyskow to kupowal bym Segate , Maxtora albo WD ! POzdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Samsung produkował kiedyś słabe dyski ale obecnie to są najcichsze i wcale nie ustepujące wydajnoścją innym firmą a ich awaryjnośc też nie jest wjeksza niz innych. Ale wszyscy tak muwją bo tak było ja sam tak myślalem do puki nie kupiłem i jestem zadowolony. Pozatym mam 3latnią gwarancje Tak czy śmak - wszystkie 3 (Barka, WD, Samsung - mają 3 letnią gwarancję - nie wiem czy samsung ma HDD z 8 MB Cache/7200 i ile on kosztuje). Jeśli idzie o głośność napędu to najcichsza jest Baracuda - najgłośniejszy WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 160 na nowym cheepo biosie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...