andriu Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Lamerskie pytanie !!! Kurde, czytam posty, przegladam strony, ale za ciach!a nie moge sie domyslic co to jest CLAP ? Mozecie mnie uswiadomic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 GeForce256 od Creativa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Jest to GF256 od Creativa różni sie od innych GF256 tym że posiada pamięci DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 Lamerskie pytanie !!! Kurde, czytam posty, przegladam strony, ale za ciach!a nie moge sie domyslic co to jest CLAP ? Mozecie mnie uswiadomic ? Tez kiedyś się zastanawiałem :wink: to skrót od nazwy karty graficznej Creative Labs Anichilator Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Dzięki panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Lamerskie pytanie !!! Kurde, czytam posty, przegladam strony, ale za ciach!a nie moge sie domyslic co to jest CLAP ? Mozecie mnie uswiadomic ? Tez kiedyś się zastanawiałem :wink: to skrót od nazwy karty graficznej Creative Labs Anichilator Pro Creative Labs Aninhilator Pro 32 MB DDR Ekstra karta tylko ma jedną wadę - radiator wraz z wentylem jest na stałe przyklejony do chipu ! :cry: Wydajnością przewyższa GF2 MX400 do GTS'a mu troche brakuje ale nie jest źle ! 8) I jeszcze ten wkurzająco niski Fillrate :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 PS. MAm takie cudo jeszcze do sprzedania ;))) .... mialem na nim 3700 3dmarkow 2001 ;)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...