jasiek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Witam Ostatnio przypomnialo mi sie ze mam gdzies kompa celeron 266 niedzialajacego po awari zasilacza.O kompie tym nigdy nie myslalem bo nie byl mi potrzebny ale teraz przydal by sie zeby sprawdzic dzialanie izolacji mojego FC. Wydaje mi sie ze uszkodzenia po awari zasilacza sa standardowe wiec pytam sie czy ktos moze mi powiedziec co moglo sie stac i jakie elementy plyty gl musze wymienic ?? Dodam ze po uruchomieniu kompa dysk twardy zaczyna pracowac i procesor sie grzeje niestey nic wiecej, nawet wiatraczki nie chca sie wlaczyc. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ale odpalasz go na nowym zasilku czy na starym, walnietym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 na nowym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 jakby ci sie zasilacz spalil to jeszcze by sie go dalo naprawic ale w przypadku jak ci padla plyta ( lub procek bo to tez jest mozliwe) to raczej niz nie zdzialasz. no chyba ze miales szczescie i padly np tylko tranzystory od zasilania procesora ale watpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 chyba jednak to nie te tranzystory od zasilania bo po awari zasilacza procesor sie grzeje wiec musi byc tam napiecie czy sa jakies pomysly co moge zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...