elmo Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 da się zmieniać mnożnik na płycie Gigabyte 7VRX ??? bo w Hardware Monitor & MISC Setup mam tak: agp voltege - zmiana napięcia agp ddr voltage - zmiana napiecia pamiatek vcore voltage - zmiana napięcia procka cpu host clock - zmaiana taktowania magistrali reset case open - nie mam pojęcia (?) case status - nie mam pojęcia (?) czy jak zamaluję mostki L1 to dojdzie mi jakieś menu do zmiany mnożnika bo kcem mojego duraka1200 walnąć na 10.5x133MHz (bo 12x133 napewno nie pujdzie nawet z vcore1.95 :( ) pliz help Lancer może ty bo się troszkę znasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 mnożnik zmienia się dip-switchami obok socketa, w instrukcji jest wszystko opisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 walczy tnx. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...